Menu

Vacancies

Accountmanager Werving & Selectie

Topshore Rotterdam is een ambitieus en jong bedrijf wat inmiddels 2 jaar bestaat en een groei doormaakt. Topshore is opgericht door een aantal partners binnen de industrie en arbeidsbemiddeling. Wij zijn gevestigd in een duurzaam ontwikkeld business office in Pernis met een mooi uitzicht over de haven en industrie.

Wij zijn gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling voor hoger opgeleide functies binnen de techniek. Onze ervaring ligt vooral in de Mechanische, Offshore, Olie & Gas en Maritieme industrie. Inmiddels hebben we ruim netwerk van relaties en kandidaten weten op te bouwen. Onze core business is werving en selectie, daarnaast hebben we ervaring met outplacement en interne mobiliteit trajecten welke we deels inhouse uitvoeren. Kortom het totale plaatje van in, door en uitstroom van personeel binnen de industrie. Door de groei en uitbreiding van deze diensten zijn wij op zoek naar een Accountmanager die verder met ons wil bouwen aan dit mooie bedrijf!

  • Werving & selectie
  • Interne mobiliteit
  • Outplacement


Wat ga je doen?

Als Accountmanager werving & selectie ben je vanuit ons kantoor verantwoordelijk voor de werving en selectie van de juiste kandidaten. Daarnaast bouw en onderhoud je mooie klant relaties en zorg je voor de juiste matches tussen kandidaat en klant. Hier hebben we verschillende (online) tools voor.

Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf een nieuw relatie bestand op te bouwen. Kandidaten spreken gebeurt digitaal maar kan ook op locatie. Het searchen, benaderen en voorleggen van de juiste kandidaten bij de zelf gevonden vacatures is een belangrijk onderdeel van je werk. Kortom 360⁰  bureau recruitment!

Wie zoeken we?

Topshore is een groeiend en dynamische organisatie. We hebben ons de afgelopen tijd snel kunnen aanpassen aan de veranderende (economische) omstandigheden. Dit moet bij je passen, sterker nog dit moet je aanspreken! Wij onderscheiden ons door een transparante, open en eerlijke manier van werken met zowel kandidaten als klanten. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te ontwikkelen breed binnen de arbeidsbemiddeling vooral op commercieel maar ook persoonlijk vlak. Wij vragen hiervoor wel zelfstandigheid, ambitie en een drive te willen slagen!

Verder zien we graag terug in je CV en motivatie:

  • Afgeronde HBO opleiding richting HR, Commerciële economie of soortgelijk;
  • Commerciële ervaring bij voorkeur binnen de arbeidsbemiddeling;
  • Je signaleert en benut commerciële kansen en bent altijd op zoek naar resultaat;
  • Je hebt oog voor de ander en zet hierdoor een stapje harder voor zowel klant als ook kandidaat;
  • Je vindt het een uitdaging bij te dragen aan de groei van Topshore;
  • Interesse of affiniteit met techniek zou mooi zijn.


Wat bieden wij?

Naast goede koffie, een mooi uitzicht over de haven van Rotterdam, een fitness ruimte en leuke collega’s hebben we o.a. een marktconform salaris met daarbij 28 vakantie dagen een goede pensioen regeling. Het belangrijkste is dat je graag met ons de volgende stap in de groei van Topshore wil zetten en daarbij de volgende stap in je eigen ontwikkeling en toekomst perspectief!

Mocht je meer willen weten bel gerust en ik praat je kort bij:

Boy Ramirez Verhoeven
Managing Partner – Topshore Rotterdam
[email protected]
+31 6 86 82 88 23