Menu

Vacancies

Recruitment Consultant

Wie zijn wij?

Topshore is een ambitieus en jong W&S Recruitment bureau in de techniek wat inmiddels 4 jaar bestaat en een groei doormaakt. We zijn een informeel en leuk team en werken deels vanuit huis en deels vanuit een geweldige locatie met uitzicht op de haven! Ons Team bestaat uit 4 Recruitment Consultants, 2 Talent Sourcers en een Recruitment Manager. Door de groei van Topshore zijn we op zoek naar een Recruitment Consultant die vooral op commercieel gebied de relaties met bestaande en nieuwe klanten verder kan oppakken. En hiermee samen met ons verder te bouwen aan Topshore!

Wij zijn vooral gespecialiseerd in de hoger opgeleide functies binnen de techniek. Zoals Engineers, Project managers etc. Onze ervaring ligt vooral in de Mechanische, Offshore, Maritiem en Renewable industrie en wordt verder uitgebreid. Onze core business is Werving & Selectie en Recruitment Process Outsourcing (RPO). En wordt er op korte termijn een Detachering tak vanuit Topshore opgezet.

 • Werving & selectie
 • Deta- vast
 • Recruitment Process Outsourcing


Wat ga je doen?

Als Recruitment Consultant ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van lange termijn klant relaties. Daarnaast werf en selecteer je zelf of met hulp van onze Sourcer de juiste kandidaten voor je eigen klanten en vacatures en zorg je voor de juiste match tussen kandidaat en klant.

De nadruk voor deze rol ligt op het commercieel contact met nieuwe en al bestaande relaties. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om dit verder uit te bouwen. Je bent zelf in control over het gehele Recruitment proces. Searchen, spreken en voorleggen van de juiste kandidaten maar ook het organiseren en sturen van het Recruitment proces is een belangrijk onderdeel van je werk. Je beheerd zelf je agenda en staat dagelijks in contact met kandidaten, en de verschillende relaties. Kortom 360⁰  bureau recruitment met focus op commercie!

Wat bieden wij?

 • Een marktconform basissalaris met daarnaast een bonusregeling van 3% van je omzet. Het basissalaris is goed, de bonus is een extra!
 • Flexibele werktijden en thuiswerk mogelijkheden.
 • 28 vakantie dagen, 8% vakantie toeslag en een goede pensioen regeling.
 • Verschillende groei en ontwikkelmogelijkheden, ruimte voor eigen initiatief. Als jong en flexibel Recruitment bureau zijn er voldoende onderwerpen waar je verder in kunt verdiepen.
 • Verschillende trainingen zowel extern als in huis o.a. Sourcing, Linkedin, effectief en commercieel communiceren.

 

Wie zoeken we?

Wij onderscheiden ons door een transparante, open, informele en professionele manier van werken met zowel kandidaten als relaties. Wat je hiervoor nodig hebt is zelfstandigheid, initiatief en samenwerking. Verder;

 • Een afgeronde HBO opleiding en bij voorkeur minimaal 1 a 2 jaar werkervaring binnen Recruitment of een commerciële rol.
 • Commerciële en communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels.
 • Je kunt goed zelfstandig werken en positief je relaties meenemen in Recruitment.
 • Hebt oog voor de ander en zet hierdoor een stapje harder voor zowel klant, kandidaat en je eigen collega’s!

Wil jij graag met ons de volgende stap in de groei van Topshore zetten en daarbij de volgende stap in je eigen ontwikkeling en toekomst dan zouden we je graag willen leren kennen!

Neem gerust contact op voor meer info, dan bellen we kort even:

Boy Ramirez Verhoeven
Managing Partner – Topshore
[email protected]
+31 6 86 82 88 23