Menu

Vacancies

Accountmanager Werving & Selectie

Door de groei en uitbreiding van de diensten van Topshore zijn wij op zoek naar een Account Manager die verder met ons wil bouwen aan Topshore.

Wie zijn wij?

Topshore is nog een ambitieus en jong bedrijf wat inmiddels 2 jaar bestaat en de afgelopen tijd een groei doormaakt. Topshore is opgericht door een aantal partners werkzaam binnen de industrie.

Wij zijn gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling binnen de techniek. Onze ervaring ligt vooral in de Mechanische, Offshore, Olie & Gas en Maritieme industrie. Inmiddels hebben we meerdere vacatures van relaties met succes kunnen invullen. Daarnaast begeleiden wij een outplacement traject en zijn we verantwoordelijk voor een intern mobiliteit project waarvoor we deels inhouse werkzaam zijn. Onze diensten hebben we de afgelopen jaren dan ook uitgebreid naar:

  • Detachering en Werving & selectie
  • Interne mobiliteit projecten
  • Outplacement projecten

 

Wat ga je doen?

Als Accountmanager werving & selectie ben je vanuit ons kantoor in Rotterdam verantwoordelijk voor de werving en selectie van de juiste kandidaten. Daarnaast bouw en onderhoud je mooie klant relaties en zorg je voor de juiste matches tussen kandidaat en klant. Hier hebben we verschillende (online) tools voor.

Je benadert nieuwe en bestaande relaties en bent zelf verantwoordelijk voor het plannen van afspraken en indien mogelijk bezoeken van relaties. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf een nieuw relatie bestand op te bouwen. Kandidaten spreken gebeurt digitaal maar kan ook op locatie als dit kan. Het searchen, benaderen en voorleggen van de juiste kandidaten bij de zelf gevonden vacatures is een belangrijk onderdeel van je werk. Kortom 360⁰  bureau recruitment!

Wie zoeken we?

Topshore is een groeiend en dynamische organisatie. We zijn nog een jong bedrijf en hebben ons de afgelopen tijd snel kunnen aanpassen aan de veranderende (economische) omstandigheden. Dit moet bij je passen, sterker nog dit moet je aanspreken! Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te ontwikkelen breed binnen de arbeidsbemiddeling vooral op commercieel maar ook persoonlijk vlak. Wij vragen hiervoor wel flexibiliteit, professionaliteit, inzet en een gezonde dosis humor. Ondernemerschap, ambitie en competitief gedrag moedigen we aan!

Verder zien we graag terug in je CV:

  • Afgestudeerd op HBO niveau bijvoorbeeld richting Commerciële economie of soortgelijk;
  • Commerciële ervaring bij voorkeur binnen de arbeidsbemiddeling;
  • Je vindt het een uitdaging bij te dragen aan de groei van Topshore;
  • Je signaleert en benut commerciële kansen en bent altijd op zoek naar resultaat;
  • Je hebt oog voor de ander en zet hierdoor een stapje harder voor zowel klant als ook kandidaat;
  • Interesse of affiniteit met techniek zou mooi zijn;
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels;


Wat bieden wij?

Naast goede koffie, een mooi uitzicht over de haven van Rotterdam, een fitness ruimte en leuke collega’s hebben we een marktconform salaris met daarbij 28 vakantie dagen en de standaard arbeidsvoorwaarden. Het belangrijkste is dat je graag met ons de volgende stap in de groei van Topshore wil zetten en daarbij de volgende stap in jouw ontwikkeling.